Alza.cz a její Informační systém postavený na MS SQL a Delphi

vložil Radek Červinka 1. ledna 2015 12:03

Alza

Alza.cz, jako lídr českého internetového trhu, se stal pro zákazníky synonymem spolehlivého a komfortního nákupu. Jakým způsobem ale funguje zevnitř a jaké technologie využívá ke zvládnutí obrovského množství objednávek zákazníků a dalších souvisejících procesů?

Ať už jako zákazník či zaměstnanec, v obou případech se setkáte s robustním informačním systémem, který zajišťuje podporu veškerých business procesů jako například logistika, skladové hospodářství, účetnictví, HR, atp. Celý systém je postavený na databázovém systému MS SQL Server 2014 a na vývojovém prostředí Delphi (v současné době verze XE6). Otázkou ale je, kdo stojí za vývojem tohoto obrovského a na míru šitého systému?

Vše zajišťuje interní IT oddělení Alza.cz, které v současné době čítá celkem 70 IT specialistů. Vzhledem k rozsahu jejich činnosti je tým dále členěn na oddělení Vývoje Informačního systému, oddělení Vývoje mobilních a webových aplikací a oddělení IT Infrastruktury.

Alza

Alza.cz neustále roste a informační systém ruku v ruce s ní. V současné době hledá nové kolegy na pozici Programátor Informačního systému.

Pokud máte chuť udělat další krok v kariéře kupředu a podílet se na nejambicióznějších softwarových projektech, dejte nám osobě vědět a zašlete nám Váš životopis na adresu jan.vosicky@alza.cz, nebo navštivte naše Kariérní stránky a získejte více informací.

Těšíme se na Vás.

Tagy:

Inzeraty

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců