Blesková anketa: seminář DavidI

vložil Radek Červinka 12. října 2011 00:15

S velkou pravděpodobností bude letos ještě jeden seminář ohledně XE2 a FireMonkey, tentokráte s DavidI a to pravděpodobně 1.11.2011.

Byl jsem požádán, zda bych neuveřejnil malou anketu ohledně místa konání: zda v Praze nebo na Moravě. Pokud uvažujete o návštěvě, zkuste hlasovat - nemůžu slíbit, že to dopadne podle výsledku, ale šance tu je.

Jelikož to je jen anketa na chvilku - není to vpravo, ale jen přes odkaz: hlasov.at/kid6

Tagy:

ankety

Komentáře

13.10.2011 11:26:08 #

Richard Kubát

Radku, děkuji Vám za uspořádání ankety. Zdá se, že Praha v odpovědích převažuje, ale na druhou stranu mne mrzí, že nepřijedeme blíž k velké skupině našich zákazníků a zájemců o vývojářské nástroje na Moravě a ve Slezsku.

Musím přiznat, že Moravu i Slezsko z pohledu našich prezentací trochu zanedbáváme; přitom zde máme hodně zákazníků. Nicméně tentokrát to se seminářem na Moravě fakt nevyjde. Přednášející David Intersimone (David I) je totiž tak populární osoba, že se o něj doslova přetahujeme s ostatními pobočkami. Kvůli tomu je jeho cestovní program vždycky nabitý. David v den semináře odlétá na další prezentaci do jiné země a odlétá poměrně brzy odpoledne, takže bychom z Brna nebo dokonce z Olomouce nestihli dojet včas na pražské letiště; obzvlášť v situaci, kdy nad našimi hlavami visí Damoklův meč v podobě možného ucpání dálnice D1 - existuje reálné nebezpečí, že bychom letadlo propásli. Pak by kolegové z další pobočky, kterým prezentaci pokazím, nejspíš usilovali o mé bezživotí.

Takže seminář uděláme v Praze, ale pokusím se posunout začátek na 10 hodin dopoledne, aby bylo více šancí dorazit na začátek i z relativně větší vzdálenosti. Proběhne 1.11. v Praze na Smíchově, registrace bude možná asi od pondělka - sledujte, prosím, web embt.cz. Kapacita sálu je 126 lidí - počítám s trochu nižší účastí, protože seminář NEBUDE tlumočen z angličtiny. David mluví velmi zřetelně a je mu dobře rozumět. Navíc na posledních seminářích si sluchátka se simultánním překladem vyžádala pouze asi čtvrtina návštěvníků.

Seminář na Moravě (silně uvažuji především o Olomouci, protože je na půl cestě mezi Brnem a Ostravou) si dáme do plánu na příští rok. Snad nám to pro tentokrát odpustíte.

-- Richard Kubát, Borland s.r.o., zastoupení Embarcadero pro ČR a SR

Richard Kubát

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců