Embarcadero koupilo Raize komponenty a CodeSite a nový produkt BeaconFence

vložil Radek Červinka 29. července 2015 21:03

Embarcadero oznámilo, že zakoupilo a bude nadále nabízet Raize komponenty a CodeSite. Zároveň byl oznámen nový produkt BeaconFence.

CodeSite Express je již několik let dodáván v rámci instalace Delphi.

Raize komponenty (přes 200 UI komponent) se budou nabízet pod názvem Konopka Signature VCL Controls. Tisková zpráva: embt.cz/cs/tiskove-zpravy/70-akvizice-raize-components.html nebo na embarcadero.com.

Zda se Ray Konopka stane zaměstnancem Embarcadera nevím. Každopádně EMBT pokračuje v zajímavých akvizicích produktů i s jejich autory (AnyDac -> FireDac, FireMonkey, Castalia …).

BeaconFence

BeaconFence je nová sada komponent, která zjednodušuje návrh aplikací pro Beacons - Embarcadero jde těžce za IoT.

Pokud jsem to pochopil dobře, tak se jedná o komponentu, kdy vizuálně do existujícího obrázku nakreslíte rozmístění senzorů včetně jejich dosahu, přesahu, vchodů a východů a akcí. V obsluze událostí pak jen reagujete. Podívejte se na uvedený odkaz.

BeaconFence by měl být okamžitě dostupný včetně free podpory pro max 3 beacony v objektu 150m2. Vyšší plány jsou placené.

Tagy:

Tiskové zprávy

Komentáře

11.8.2015 21:59:41 #

Igor

Tak jsem dnes koukal na Skill Sprints, kde David Intersimone představoval BeaconFence a vypadá to fakt slibně. Škoda, že se teď nedají koupit majáčky napájené přes USB, hnedle bych to vyzkoušel. No nic, musím počkat, až projdou homologací. Ale co vy ostatní, máte s tím už někdo praktickou zkušenost?

Igor

11.8.2015 22:01:30 #

Igor

Ještě dotaz k té free licenci. Vy, co máte XE8 Subscription Update 1, vidíte v GetIt Package Manager tu licenci na BeaconFence? Mám tam kde co, ale zrovna tenhle balíček postrádám...

Igor

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců