Hotfix pro XE5 - XE7 - iOS8

vložil Radek Červinka 16. října 2014 11:47

Embarcadero uvolnilo hotfix pro vkládání aplikací do Apple App Store. Souvisí to se změnou v iOS8, kdy takto zasaženy jsou všechny třetí strany a podle všeho navíc i uživatelé starších verzí XCode. Update (upravený linker) je pro XE5 až XE7.

cc.embarcadero.com/item/30022

Tagy: , , , , ,

Aktualizace

Komentáře

23.10.2014 9:37:39 #

JaroB

No, vadí mi, že ač má Delphi snad už od verze Delphi 2007 možnost "Check for updates", tak je to na dvě věci. Takovéhle opravy typu hotfix to nenabízí a service packy se musí instalovat stejně v módu "full install". Tak k čemu to pak je?

JaroB

25.10.2014 12:08:26 #

Daniel Andrascik

Dobry postreh. To je fakt. A co sa tyka hotfixov tak som niekedy prisiel az po tristvrte roku ze nejaky vysiel (v tych casoch som este nesledoval tento blog a forum).

Daniel Andrascik

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců