RAD Studio živě v akci s Androidem a v Praze

vložil Radek Červinka 26. srpna 2013 22:58

Představení nové verze Delphi s podporou Androidu bude letos 17.9.2013 od 9:30 hodin, Městská knihovna v Praze, Mariánské náměstí 1/98, Praha 1.

Letos bude přednášet Marco Cantú, produkt manager Delphi, po prezentaci bude Marco nějakou dobu k dispozici, detaily celé akce a registrace na embt.cz/cs/novinky/81-rad-studio-zive-v-akci.html.

Tagy: , ,

Akce

Komentáře

28.8.2013 12:44:01 #

geby

Budu se kolem celé akce tak nějak služebně motat, takže pokud někoho přepadne touha si semnou popovídat třeba ohledně Synapse, Synaseru, SqliteWrapu, ale i jiných věcí, nebojte se mne oslovit. ;-)

Jinak doufam, ze se cela akce povede a ze budou vsichni spokojeni.

geby

5.9.2013 11:11:08 #

Tomas

12. a 13.9. proběhne na toto téma také webinář, kteří jistě uvítají ti, kteří nechtějí ztrácet čas cestováním a vysedáváním půl dne navíc s nejistým výsledkem ohledně hodnoty získaných informací.
Registrovat je možno se zde:
http://forms.embarcadero.com/RADStudioPreviewWebinar9-12

Tomas

9.9.2013 10:34:15 #

Richard Kubát

Ad Tomas: na míru nejistoty "hodnoty získaných informací" může každý mít trochu jiný názor. Ale vždycky je něco za něco. V tomto případě se můžete osobně setkat s člověkem, který přímo ovlivňuje rozvoj Delphi a zeptat se jej na věci, které se jinde nemáte šanci dozvědět. A navíc výhradně pro návštěvníky, kteří na akci dorazí, budeme opět mít nějakou zajímavou nabídku, kterou ti, kdo se rozhodnou "neztrácet čas cestováním a vysedáváním", nebudou moci využít.

Tak se stavte, rádi vás přivítáme.

Všechny zdraví, -- Richard Kubát, Embarcadero ČR a SR

Richard Kubát

9.9.2013 11:09:54 #

Tomas

2 R. Kubát: Naprosto souhlasím! Pouze jsem přidal alternativu pro ty, které zajímá první náhled zejména na integraci Androidu, aby si mohli udělat obrázek. Navíc webinář je v předstihu, čili ti ostatní se mohou navnadit a získat inspiraci pro otázky např. zrovna na Marca anebo i na české zastoupení Embarcadera :)

Tomas

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců