Seminář o vývoji pro Mac s Pawlem Glowackim v Praze

vložil Radek Červinka 31. května 2012 22:16

embt.cz pořádá 14.6.2012 seminář zdarma o vývoji na Macka ve FireMonkey v XE2 a to přímo v Praze. Přednášet bude v angličtině osvědčený Pawel Glowacki. Podle minulých zkušeností můžu s klidným svědomím napsat, že jeho angličtina je pro našince velmi srozumitelná. A podle ankety se pár zájemců snad najde.

Podrobnosti a registrace na stránkách embt.cz

Tagy: ,

Akce

Komentáře

1.6.2012 14:09:17 #

Slavomír

Kedy raz urobí embct seminár aj v Banskej Bystrici? To by som určite išiel ... :)

Slavomír

11.6.2012 16:34:16 #

Honza

Chystám se na tento seminář a právě si studuji informace o FireMonkey. Chtěl jsem si stáhnout nějaký přeložený ukázkový projekt, který bych si mohl spustit, aniž bych si FireMonkey a XE2 instaloval, ale bohužel nemůžu nic najít. Jen zdrojáky. Rád bych si na vlastní oči porovnal, jak se vizuálně liší okna kreslená v FMX proti nativním Windows, třeba i s ohledem na kreslení textu (labelů, ap). Nemohl by prosím někdo dát odkaz jednoduchý zkompilovaný projekt? Díky.

Honza

11.6.2012 17:03:47 #

Radekc

http://delphi.cz/img/firemonkey2/ControlsDemo.zip prelozeno XE2 Update4.

Ale pozor: Aplikace muze vypadat trochu jinak, protoze na XP se pouziva GDI+ a na Vista+ se pouziva Direct2D (ale jde vnutit GDI). Nebo muze vypadat uplne jinak, kdyz se pouzije jiny styl. A na OSX vypada jinak - vice OSX nativne. Jeden styl, ktery se da nahrat http://delphi.cz/img/firemonkey2/dark.zip

Radekc

11.6.2012 17:11:36 #

Honza

Diky

Honza

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců