Delphi developer days 2010

vložil Radek Červinka 8. března 2010 19:03

Špičkoví experti na Delphi - Marco Cantù a Cary Jensen - budou přednášet na akci Delphi Developer Days 2010, okružní jízdě po USA a Evropě ve druhé polovině května letošního roku.

První je autor několika knih o Delphi, s prací druhého máte možnost se seznámit třeba v příspěvku o Unicode v Delphi 2009.

Podrobnosti na stránkách embt.cz.

Tato událost obsahuje jak společné přednášky, během kterých budou Marco a Cary předvádět produkty společně, tak přednášky běžící paralelně, během kterých Marco i Cary budou přednášet v oddělených místnostech a zabývat se různými tématy. Ať již používáte poslední verzi Delphi nebo Delphi Prism, nebo pracujete s některou ze starších verzí Delphi, odejdete s pořádnou dávkou informací.

Úplný popis a rozvrh přednášek s tématy najdete na adrese konference: DelphiDeveloperDays.com/descriptions.html.

V průběhu konference budete mít možnost oslovit Marca i Caryho s individuálními dotazy a osobně s nimi svůj problém probrat.

Všichni návštěvníci konference obdrží:

  • Knihu s rozsáhlým popisem přednáškových kurzů, ve které Cary a Marco shromáždili veškerá témata, kterými se zabývali ve všech svých přednáškách.
  • Veškerý zdrojový kód ze všech přednášek
  • Možnost vyhrát řadu cen ve formě produktů, které poskytli sponzoři konference
  • Oběd po oba konferenční dny

Tagy:

Podpora

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců