Firemonkey grid od TMS

vložil Radek Červinka 16. července 2012 21:54

TMS Software bere FireMonkey celkem vážně. Uvedlo svůj grid pro FireMonkey - podrobnější informace.

Na obrázku iOS verze (další platformy Windows 32, 64 a OSX). Plné rozlišení. To snad ukazuje potenciál FireMonkey i přes problémy v současné verzi.

iOS

Tagy:

Komentáře

17.7.2012 12:14:36 #

bullhead

...jsem z Gridu nadšen (už vím delší dobu že ho chystají), ALE zatím bych z nákupem počkal. Vydali ho v rámci TMS Pack pro FM (http://www.tmssoftware.com/site/tmsfmxpack.asp), ALE na to jak obsahuje málo komponent (vůči TMS Packu pro VCL) bych řekl (osobní názor), že je předražený (a to VLC verzi mám koupenou).

Počkal bych až tam přidají více komponent.

B.
p.s. ...jinak si pořád myslím, že TMS a DevART jsou to nejlepší co pro Delphi můžete dokoupit

bullhead

17.7.2012 14:18:56 #

Zdeněk Vašků

>Počkal bych až tam přidají více komponent.

Většinou máš ale nárok na nové verze po nějakou dobu. Používám od TMS komponenty pro Intraweb a platil jsem už dávno, ani nepamatuji. Na druhou stranu je to první použitelný grid pro FM, tak ho chtěli dát co nejdříve a náležitě to ocenit.

Zdeněk Vašků

17.7.2012 15:13:37 #

bullhead

...jen ohledně licencí ...funguje to u TMS tak, že máš zaplaceno do: MAJOR+1.MINOR-1. Teď mám koupenou 6.4  a platí mi do 7.3. ALE. Tak často updatují (což je ale dobře), že to může být méně než rok.

B.

bullhead

17.7.2012 16:01:35 #

Karel Janeček

To BullHead: Souhlasím, VCL Pack od TMS používám již mnoho let a naprostou většinu svých aplikací si bez jejich komponent nedokážu představit (naprostou špičkou je AdvStringGrid a využívám rovněž komponent ze sekce Planner). Pokud bych to vyjádřil finančně, obnovení subscription (které mimochodem vychází jednou za cca rok a půl až rok a 3/4) stojí 155 EUR, nicméně za zmíněné období mi použití TMS komponent generuje příjmy, v jejichž rámci je to muška. Pokud je třeba něco upravit, jsou rovněž velmi vstřícní,s Brunem Fierensem jsem už cosi prokorespondoval a vždy OK. Využití packu pro FM prozatím neplánuji.

Karel Janeček

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců