Pozor - Delphi week se blíží

vložil Radek Červinka 5. února 2015 22:28

Pokud se to k Vám ještě nedoneslo, Delphi oslaví příští týden ehm 20 narozeniny. Embarcadero připravuje týden oslav a soutěží - např. code battle, do které se můžete přihlásit i Vy. Detaily Take part in Delphi Week 2015.

Pokud používáte Twitter nebo Instagram můžete vkládat Vaše obrázky s tématikou Delphi (dle Davida I i sebe sama, kanceláře, teamu, IDE/aplikačních screenshotu) s hashtagem #DelphiWeek, což způsobí že Váš obrázek bude zařazen do alba na webu EMBT.

Osobně bych měl na Vás kromě uvedeného prosbu: pokud máte nějaké historické vzpomínky a chut - tak sem s nimi, rád je pak zveřejním - obracím se tím hlavně na pamětníky, přece jen 20 let za chvilku toho psaní stojí. Mail je samozřejmě radekc@delphi.cz

Tagy:

Delphi

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců