RAD Studio XE2 za velmi sníženou cenu

vložil Radek Červinka 12. dubna 2012 21:53

Embarcadero vyrukovalo s novou akcí - pokud máte Delphi XE2 nebo C++Builder XE2 máte možnost získat zbývající produkty z RAD Studio XE2 za slušnou cenu 2600 Kč nebo za €99 na Slovensku (bez DPH).

Detailní informace na EMBT - přečtete si je dobře. Nabídka to pro někoho může být velmi zajímavá.

Tagy:

Akce

Komentáře

13.4.2012 10:41:05 #

Leoš

Milé a hezké. Jenže když pak budu upgradovat, tak budu upgradovat za ceny Rad Studia (dnes 32000) a nikoliv Delphi (dnes 20000). Takže jako nákup "kdyby to náhodou někdy bylo potřeba" (což byla má první reakce) to není asi úplně šťastný nápad. Neboli určitě hezká nabídka pro někoho kdo Rad Studio potřebuje.

Leoš

13.4.2012 11:07:01 #

Radekc

No já jsem to chápal, že se pak bude upgradovat zase Delphi - ale zkusim poprosit o vyjadreni p. Kubáta.

Radekc

13.4.2012 11:18:15 #

Richard Kubát

Reakce na Leošův příspěvek:
Celá nabídka je koncipována tak, aby v zásadě poskytla RAD Studio za cenu Delphi a přitom ti, kteří si Delphi XE2 již koupili, nebyli diskriminováni, jak tomu bylo při podobné akci loni. V žádném případě to není tak, že by z RAD Studia nešel udělat upgrade na Delphi nebo C++Builder ... to už neděláme od doby, kdy vývojářské nástroje přešly pod křídla Embarcadero. Když si uděláte radost a přikoupíte si upgrade na RAD Studio, můžete u další verze opět provést z RAD Studia XE2 upgrade na budoucí verzi Delphi.
Jo a mimochodem, ty ceny máte špatně: upgrade na Delphi XE2 stojí (dnes) 12 800,- a normální upgrade na RAD Studio XE2 stojí (dnes) 20 400,- Kč.
Hezký den, -- Richard Kubát

Richard Kubát

13.4.2012 16:05:16 #

Leoš

Richard Kubát: pokud jde následně koupit upgrade opět na samotné Delphi pak je to ok. U Developer Express jsem s přechodem mezi produkty pohořel, tak jsem na to radši upozornil.
Ceny byly s předplatným, přesně měly být 20700 a 32700 (embt.cz), Vaše ceny jsou bez předplatného, to jen pro pořádek, abych nevypadal jako podvodník ubližující EMBT, navíc na půdě katedrály československých Delphi uživatelů  :)

Leoš

13.4.2012 17:16:09 #

Richard Kubát

Leoši, je Vám naprosto, úplně a dokonale odpuštěno a s těmi cenami máme pravdu oba. Krapánek jsem se ukvapil s kritikou Vámi uvedených cen, protože obvykle v nabídkách sdělujeme ceny licencí a předplatného zvlášť a jsem tedy zvyklý "myslet" v cenách samotných licencí.
Je dobře, že jste své pochyby zveřejnil, protože jste mi dal příležitost uvést fakta na pravou míru. Jsem si téměř jist, že tato politika upgrade se již v budoucnu měnit nebude.

Richard Kubát

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců