Rozdělení zastoupení Embarcadero pro ČR a SR

vložil Radek Červinka 5. listopadu 2014 23:14

I když ve světě již dlouho nemá Borland s Delphi společného vůbec nic, u nás to donedávna tak úplně pravda nebyla. Naším zastoupením byla firma Borland s.r.o, která zastupovala jak Borland, tak Embarcadero - i když interně se jednalo o dva týmy.

Dne 29.10.2014 došlo ke vzniku nové společnosti Embt.biz s.r.o., tato společnost vznikla odštěpením místního zastoupení společnosti Embarcadero od společnosti Borland, s.r.o. Došlo tedy ke změně názvu společnosti, mají jiné IČO a DIČ, ale tým zůstává stejný a na chodu společnosti se nic jiného nemění - odštěpená společnost Embt.biz je nástupcem a pokračovatelem Borland, s.r.o.

Borland s.r.o. se nadále zaměří na zastupování společnosti Borland Software Corporation (resp. nyní Micro Focus), Embt.biz se bude zabývat vším kolem obchodních zájmů společnosti Embarcadero technologies.

Pro mne osobně definitivně končí jedna smutná epocha. Jak jsem ze začátku Borland obdivoval, tak pozdější Borland (resp. Inprise) byl pro mne od doby cca D5 spíše synonymem tunelování Delphi - firma Delphi využívala pro financování různých projektů, které svým zaměřením nekorespondovalo s tím co jsem chtěl a podfinancování Delphi se projevovalo na pomalém vývoji a špatné kvalitě (to platí do verze 2006), a nakonec Borland hodil Delphi přes palubu s tím, že se chce věnovat jiným věcem a ve vývoj aplikací nevěří (a skončil pod křídly MicroFocus). Podrobnější verzi uvedeného příběhu jsem dávno napsal na uvedeném odkazu.

Tagy: ,

Novinky

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců