Spoluautor?, návštěvnost burzy

vložil Radek Červinka 7. ledna 2010 01:24

Původní myšlenka portálu byla (tedy kromě toho archívu konference), že zkusím vyplnit informační prázdno, které zde bylo ohledně novinek Delphi a zároveň ukáži, kam se Delphi posunulo po velmi používané verzi 7 a plus zajímavé (spíše odbornější) texty. To samozřejmě platí a baví mne to.

Postupem času se ozvalo pár lidí, že by uvítalo i články pro začátečníky (ale ne zas typu hello world). Jenže já už tak jsem celkem zaneprázdněn a navíc mne takové věci moc neberou. Nenašel by se mezi čtenáři někdo, kdo by rád sem tam přihodil článeček? Klidně mi napište přes kontaktní formulář nebo na radekc zavinac delphi.cz. Dokonce jsem uvažoval, že bych zkusil přesvědčit autora seriálu na zive.cz Václava Kadlece zda by nepovolil publikování aspoň některých dílů (pokud se na něj dokáži dostat)…

Druhá věc je burza. Prakticky každý čtvrtý návštěvník stránky s burzou navštěvuje, ale nikdo se moc nemá k tomu aby dal inzerátek. Přitom si myslím, že lepší možnost pro hledání lidí (a podle reklam se programátoři hledají) asi moc není. No uvidím, třeba se to prolomí.

Poslední věc jsou odezvy serveru. Trošku jsem podcenil zájem, navíc server na kterém delphi.cz momentálně běží vypadá, že je dost zatížen takže v brzké době se bude migrovat na (doufám) lepší hosting. Zatím se tedy omlouvám za někdy opožděné odezvy.

Tagy:

Server

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců