Upgrade z Delphi 2005 a starších na verzi 2010 jen do konce roku

vložil Radek Červinka 21. listopadu 2009 22:46

Tisková zpráva: Výzva pro uživatele produktů Delphi a C++Builder ve verzích 2005 a starších: na tyto verze bude poskytována možnost upgrade na verze 2010 produktů Delphi, C++Builder a RAD Studio za sníženou cenu jen do 31.12.2009.

Od 1.1.2010 budou mít možnost využít snížených cen upgrade pouze registrovaní uživatelé verzí 2006 až 2009. Uživatelé verze 2005 nebo verzí starších, kteří doposud neučinili upgrade na verzi novější, mají poslední možnost využít nabídky přechodu na novější verze produktů za sníženou cenu.

Otázky a odpovědi

Co když vlastním verzi 2006, 2007 nebo 2009?

Registrovaní uživatelé verzí 2006-2009 nepřestanou mít možnost využít snížené ceny upgrade na produkty řady 2010. Ukončení možnosti upgrade se týká pouze uživatelů verzí 2005 a starších.

Co když vlastním starší verzi (2005 nebo dřívější) a přesto se pokusím koupit si upgrade po 1.1.2010? Bude mi produkt fungovat?

Nebude. Produkt totiž nepůjde registrovat, takže bude fungovat pouze jako 30-denní zkušební verze.

Po 31.12.2009 bude technicky nemožné upgrade na verzi registrovat k uživatelskému účtu na edn.embarcadero.com, aniž by ke stejnému účtu byla registrována verze 2006, 2007 nebo 2009. Takže i když někoho přesvědčíte, aby vám upgrade prodal, produkt nepůjde registrovat a tím pádem ani používat.

Proto není možno s nákupem upgrade váhat - po Silvestru 2009 už možnost upgrade zmizí a bude třeba koupit plný produkt za cenu pro nového uživatele.

Musím mít starší verzi produktu instalovánu na svém počítači?

Nemusíte. Zjišťování vlastnictví proběhne od 1.1.2010 na základě vaší registrace produktu řady 2006-2009. Novou verzi produktu musíte zaregistrovat ke stejnému účtu na EDN (Embarcadero Developer Network, dříve též Borland Developer Network nebo CodeGear Developer Network) se stejným přístupovým jménem a heslem, které jste použili při registraci produktu, ze kterého je možno uplatnit nárok na upgrade.

Co když jsem zapomněl své uživatelské jméno a heslo, které jsem při zřízení účtu použil? Nebo když si nepamatuji, které starší verze produktů mám zaregistrovány?

Stačí jít na adresu members.embarcadero.com a nechat si přeposlat heslo na základě e-mailové adresy, která je v účtu uvedena. Jakmile se pomocí jména a hesla přihlásíte ke svému účtu, uvidíte pod odkazem "My registered products" všechny produkty, které jste si doposud registrovali včetně čísel jejich verzí i počet instalací, které jste pro daný produkt již provedli.

Když jsem uživatelem starší verze, budu po 1.1.2010 moci provést upgrade na staší verze 2009 nebo 2007?

Ano, budete. Nicméně uživatelé ve většině případů požadují tu nejnovější verzi produktu s nejpokročilejšími vlastnostmi (jako třeba podpora Windows 7, podpora dotekových zařízení a gest, prohlížeč tříd C++ nebo nejnovější databázové ovladače), než aby přecházeli na starší výběhovou verzi.

Co když si novou verzi produktu chci před zakoupením upgrade vyzkoušet?

K dispozici pro stažení zdarma jsou zkušební verze produktů Delphi, C++Builder i RAD Studio.

Proč bych měl provést upgrade na RAD Studio místo jen na Delphi nebo C++Builder?

S produktem RAD Studio získáte rozšířené a pružné možnosti vytvářet aplikace pomocí nástroje Delphi a jazyka Delphi, dále identické výhody rychlého vývoje jako v Delphi pro jazyk C++ a jeho knihovny v nástroji C++Builder a konečně možnost vytvářet aplikace pro všechny verze platformy .NET pomocí nástroje Delphi Prism - to vše za skvělou cenu.

Co když bych potřeboval více než RAD Studio? Máte něco jako MSDN?

Ano, máme: Embarcadero All-Access.

Se produktem Embarcadero All-Access získáte ucelenou sadu nástrojů pro vývoj aplikací a databází světové třídy.

Vývojářské nástroje v sadě All-Access obsahují:

  • Delphi (pro Windows)
  • C++Builder (pro Windows)
  • Delphi Prism (pro .NET)
  • JBuilder (pro Javu)
  • J Optimizer (pro výkon Javy)
  • Delphi for PHP
  • 3rdRail (Ruby on Rails)

Databázové nástroje a databáze v sadě All-Access obsahují:

  • Rapid SQL (vývoj)
  • ER/Studio (modelování)
  • Change Manager (správa změn)
  • DBArtisan (administrace)
  • DB Optimizer (ladění výkonu)
  • InterBase (databáze)

Zdarma stáhněte zkušební verzi All-Access.

Jak si mohu zakoupit upgrade?

Upgrade si můžete zakoupit přímo na stránkách embt.cz, podáním objednávky z katalogu produktů.

Delphi od verze 2009 plně podporuje Unicode.

Tagy: ,

Tiskové zprávy

Komentování ukončeno

Naše nabídka

MVP
Ing. Radek Červinka - Embarcadero MVP
profil na linkedin, Twitter:@delphicz

Nabízím placené poradenství a konzultace v oblasti programování a vývoje SW.
Dále nabízíme i vývoj speciálního software na zakázku.

Neváhejte nás kontaktovat (i ohledně reklamy).

love Delphi

O Delphi.cz

Delphi je moderní RAD nástroj podporující tvorbu nativních aplikací pro platformu Win32, Win64, Mac OSX, Linux a na iPhone a Android.

Delphi.cz je nezávislý portál pro uživatele Delphi. Portál není koncipován pro úplné začátečníky, i když i ti se zde nebudou nudit, ale spíše na programátory, kteří již něco znají a chtějí své znalosti dále rozvíjet a sledovat novinky.

Poslední komentáře

Comment RSS

Dle měsíců